Billard/Pool/Snooker

Er din passion billard - uanset om det er keglebillard, pool eller snooker? Så er du havnet på det helt rette sted. Vi præsenterer dig for Danmarks måske største billardforretning. Her finder du alt i billardborde, poolborde og snookerborde samt alt i tilbehør og udstyr. Vores udvalg tilfredsstiller selv den mest kræsne billardspiller. Spil-ApS har sammen med Silkeborg Billardfabrik 42 års erfaring med produktion, salg og billardservice til konkurrencedygtige priser samt salg af billard tilbehør. Vil du have serviceret dit billard eller købe poolbord, keglebillardbord, carambole- eller snookerbord, nyt som brugt? Så er Spil-ApS den optimale partner for dig.
 
Spil-ApS tilbyder billardservice, billardmontering, reparationer af keglebillard og poolborde: Vi udfører pålægning af nyt klæde på billardborde i hele Danmark. Vi har et stort udvalg af bandegummi, profillister, opretning, og vi tilbyder flytninger af billardborde i både ind- og udland. Ring for tilbud.

Vi sælger billardkøer, salonkøer, poolkøer, keglekøer, tasker, snookerkøer, poolballer, billardkugler, snookerballer, blåkridt, pointtavler, billardlamper, poolbord lamper, køstativer osv. Vi sælger kort fortalt alle slags billardartikler.

Vi garanterer, at vi altid har det mest almindelige billardtilbehør på lager. Men så sandelig er vi også leveringsdygtige, hvis det gælder mere specielle ønsker. Med andre ord har vi et meget stort udvalg i billardtilbehør, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, hvis du har særønsker til produkter, som du ikke umiddelbart finder her i webshoppen.

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde lige præcis det billardtilbehør, du er på jagt efter.

Vi sælger brugte billard fra Søren Søgaard, Grindsted Billard, Mørcks Billardfabrik, Sole, Haslev Billardfabrik, 3B og flere andre producenter.

Vi udlejer også nye som brugte poolborde, med og uden møntsystem, og billardborde, både på mellem- og lange kontrakter, med forkøbsret.

RING 70232324 og få et uforpligtigende tilbud på poolbord, billardbord eller snookerbord.